Syrensukker

Af Anja
Syrensukker

Det er supernemt at lave syrensukker og det er en dejlig måde, at gemme den parfumerede duft, som kun er her i kort tid. Duft dig frem til de mest aromatiske syrener og vælg at bruge disse til din syrensukker.

Den bliver meget kraftig og en anelse bitter. Den skal derfor ikke bruges som sukker, men blot som er et sommerligt drys på kager, desserter og salater.

Syrensukker

Syrensukker

Print
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ingredienser

  • 1 del syrenblomster
  • 1 del sukker

Sådan gør du

Sådan gør du:

Start med at skylle dine syrenklaser og dup dem i et viskestykke.
Nip alle blomsterne af klaserne og put dem i din minihakker. Hæld sukkeret ovenpå.
Kør det i hakkeren indtil der hele er ensartet. Spred det ud på bagepapir.
Lad nu din syrensukker tørre, gerne i solen. Rør i det løbende og spred det godt ud.

Du kan eventuel tørre det i ovnen ved 50 grader.

Når det er tørt, kan du hælde det på glas.

Har du prøvet denne opskrift?
Tag mig på Instagram, så jeg kan se det lækre resultat @anjaballegaard.

You may also like