Ramsløg pesto med cashewnødder

Af Anja

Når først ramsløgene er her, er det med at nyde dem. Dette er en dejligt nem opskrift med ramsløg, cashewnødder og parmesanost. Perfekt til tapas eller bruschetta.

Ramsløg pesto med nødder

Print
Portioner: 1 glas
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ingredienser

  • 50 g friske ramsløg blade
  • 50 g cashewnødder
  • 25 g parmesanost
  • 2 spsk citronsaft
  • 1/4 tsk salt
  • 1 dl oliven olie

Sådan gør du

Skyl og tør dine ramsløgblade. Læg dem i en blender eller minihakker med nødder, ost, citronsaft og salt.
Hak til det bliver blandet og hakket godt og grundigt. Tilsæt herefter olivenolie og hak det til en lind og cremet pesto.

Put din friske pesto på en skoldet glas og nyd den til salat eller brød.

Har du prøvet denne opskrift?
Tag mig på Instagram, så jeg kan se det lækre resultat @anjaballegaard.

You may also like

1 Kommentar

Lav mad med ramsløg - Anja Ballegaard - Biopat & Naturopath IBM 1. maj 2021 - 18:16

[…] Ramsløgpesto (se opskrift her) […]

Lukket for kommentarer